[...] rowerek z zaj**istym bólem wewnętrznych części ud . Możliwe , ze zazwyczaj robię to na redukcji , a wtedy leci w tle jakiś clen czy coś , może dlatego takie skurcze . Bo witaminy magnez , potas itd wszystko idzie zawsze jak trzeba . Wiec zostaje mi bieżnia . Dam sobie lekki skos i maszeruje szybszym tepem Moim zdaniem, to dużo zależy od [...]
[...] natychmiast czy np. przechowamy na następny dzień... Każda kolejna forma obróbki zwiększa straty - dodatek cukru, zagotowanie... Pasteryzowany sok to jeden z najuboższych w witaminy rodzajów przetworów. Tu na przykład badali wyroby z borówki - soki mają najmniej witaminy C i polifenoli. Lepiej nawet wypadły słodzone konfitury, bo są to wyroby z [...]
[...] bialka, carba, gainery - po jednym na edycje) a w nastepnych edycjach byly by to juz dodatki specjalne (np. kreatyna, antykataboliki - ogolnie lub wybrane, stacki, spalacze, witaminy, cuda wianki itd). Praca konkursowa miała by sie dzielic na dwie czesci - pierwsza dotyczyla by opisu produktu a druga dawkowania. W czesci opisowej nalezalo by [...]
[...] przemianę materii to ją podkręć przez poranne aero. Co do kubusia dawno tego w łapie nie miałem ale pewnie to syf jak większość tych wszystkich soków... 2. Do tego planuje witaminy i bcaa, tylko teraz jakieś w proszku witaminy brał bym w kapsach : http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_Vita-Min_Multiple_Sport-opis864.html Co do bcaa; [...]
[...] podnosimy poziom bałeczek do 3g na kg i węgle redukujemy do 3g, oczywiście stopniowo. Należy uwzględnić również odstępstwa ze względu na indywidualne predyspozycje. Niekiedy mniej, nikiedy więcej węgli. Ale wszystko w podobnym składzie. Tłuszcze redukujemy do minimum(w tym czasie). Do tego spalacze tłuszczu, witaminy,aminokwasy białeczka itp.
mam do Was pytanie.. Czy można na redukcji brać jakieś witaminy wzmacniające organizm?? Jeśli tak to jakie najlepiej? pozdrawiam dziś mija 10 dzień diety...:]
witam:)chciałabym się dowiedzieć coś niecoś o zarodkach np. pszennych, bo słyszałam, że one jednak mają jakieś witaminy w przeciwieństwie do otrębów. Czy to prawda? Jeżeli tak, to czy można je jeść na redukcji i dodawać do jakiś jogurtów czy serków? Pozdrawiam:) Zmieniony przez - Motley666 w dniu 2011-05-02 22:49:12
jak dziennie jem około 600g mięsa i jestem na redukcji i zaczynam dopiero to warto kupić bcaa? bo wiem, że minerały/witaminy tak ale bcaa? mógł by ktoś napisać czy pierś/filet z kurczaka ma to co bcaa? -Leucynę, -Izoleucynę -Walinę, na początek chyba mi nie potrzeba>? bo jak jem dużo mięcha to tak bardzo nie jestem zmęczony.. i znaczny rozpad [...]
[...] witaminki wychodzą teraz najlepiej? Stosowałem Hi-Tec A-Z, teraz szukam innego produktu, patrzyłem standardowo na Olimp Vita-Min, i dodatkowo UNS Vit A Min (niby to samo co Olimpa). Czy możesz spojrzeć na coś jeszcze? Dodam że jestem na redukcji, także zapotrzebowanie na witaminy ogromne %-) Zmieniony przez - MCMVIII w dniu 2014-07-02 09:35:09
[...] sobie daruj na razie. Pracuj dieta. Kreta na redukcji ma sens jak masz miesnie do chronienia. A to nie Twoj przypadek. Glukozamina - to jak masz problemy ze stawami. Daj witaminy, ZMA, omega - 3 i zen szen. Izotop - nie. To sam cukier. A cukrow prostych na redukcji wystrzegaj sie jak ognia. Jak potrzebujesz dopalacza to zakupo kofeine. [...]
[...] jest wskazany na redukcji. Zamiast tych źródeł białka wrzuć do diety na przykład jajka. Co do treningu nie myślałeś o typowym FBW z jednym, bądź dwoma zestawami. Co do odżywek to o3, witaminy, zma. Spalacz na tym etapie jest zbędny, nie mówiąc już o BCAA. Powodzenia, będę zaglądał i starał się pomagać. Sam niedawno zakończyłem półroczną walkę .
Jacku mam pytanie w sprawie suplementacji bo pewnie na tym też sie znasz b.du\dobrze więc tak: 1) moja suplementacja stała to aminokwasy białko do diety i witaminy 2)Jak sądzisz czy coś jescze do tego dorzucić??Wywalić?? Aha jestem na redukcji,ale bez żadnych spalaczy 3) Chiałbym wrzucić Redlin'a i Meltdown'a z VPX.Co o tym sądzisz ?? 4)Czy te [...]
[...] z warzyw (najlepiej zielonych odnosnie ich "własciwosci" rozpisał sie puma666 radze przeczytac ) bo przeciez nie mozesz zgubic sensu piosenki: "najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny" cukier na redukcji to nienajlepszy pomysł mozesz zapodac banana+bialko ale po treningu wtedy nie powinny sie odlozyc do tkanki [...]
Skoro jest ok i progres idzie, to fajnie. Jednak w moim odczuciu 40-50g tłuszczy to zdecydowanie za mało, zwłaszcza na redukcji i w kontekście diety (witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, hormony). Na dłuższą metę, dorzuciłbym tłuszczy 10-20g co najmniej kosztem innych makro.
[...] przez nasze enzymy trawienne. Pewnie owoce to fruktoza, która zresztą stosunkowo wolno przyswajana jest przez organizm, ale też bomba witaminowa, a jak zapewne wiesz witaminy są bardzo potrzebne w okresie redukcji, ze względu na mocne obciążenie organizmu. Jedz owoce, ale nie przesadzaj z nimi. Przykładowo 1-2 jabłka nie zaszkodzą na [...]
[...] 1. Oblicz zapotrzebowanie kaloryczne http://www.sfd.pl/-t276436.html 2. Wypełnij ankietę, etc. 3. Wprowadź determinację w życie - I. Dieta (w tym magnez, wapno, witaminy, omega 3, czy "olej z wątroby rekina", lecytyna, czy nawet kawa w kapsułkach itp.) II. Plan treningowy. III. Suplementacja Wg mnie tak powinna wyglądać [...]
[...] co do zrodel pokarmowych , troche tluszczy z czerwonego miesa chudej wolowiny reszta oliwa z oliwek orzechy , awokado , duzo warzyw dobrej jakosci pozywienie , wiadomo witaminy mineraly zma kreatyna omega itd , czyli cos co pozwala robic wyniki nawet na redukcji , zastanawiam sie tylko nad owym poslkiem , typowa zapieknka domowej roboty czy [...]
[...] jeszcze 6 - 7 kg i od stycznia przejść stopniowo na bilans zerowy a później dodatni i zacząć masę. Mam dietę zbilansowaną (obecnie ok. 2500 kcal) do tego codziennie biorę witaminy (centrum) i magnez z b6 (nie biorę żadnych supli). Nie mam fotki z przed redukcji (chociaż poszperam i może coś znajdę) a jeśli chodzi o aktualną to niedługo coś [...]
[...] Owoce i warzywa mają składniki chroniące mięśnie, poprawiające równowagę kwasowo-zasadową oraz wrażliwość insulinową - wszystko to przydaje się na redukcji, a im bardziej zaawansowana, tym jest to istotniejsze. Tylko muszą być mało przetworzone, bo witaminy czy flawonoidy giną przy podgrzewaniu w znacznym stopniu.